Therapeut


Claire met paard Na het afronden van mijn middelbare school heb ik lang gezocht naar een opleiding die bij me paste. Toen ik las over het bestaan van een 5-jarige hbo-opleiding voor Veterinaire Natuurgeneeskunde had ik direct het gevoel dat dit dé opleiding voor mij was. Ik voel me erg verrijkt door de schat aan kennis en ervaringen die ik heb opgedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik veel dieren onderzocht en behandeld. Mijn eindscriptie heb ik geschreven over het herkennen en behandelen van fysieke pijn bij dieren vanuit een holistische visie. Ik ben afgestudeerd aan deze opleiding die ik op instituut Silverlinde in Breda heb gevolgd.

Ik ben als veterinair natuurgeneeskundig therapeut en productadviseur werkzaam bij De Groene Os, dit is een bedrijf dat voedingssupplementen maakt voor dieren op natuurlijke basis. Ik ben hier als een vis in het water en kan mijn natuurgeneeskundige kennis verder uitbreiden. Onlangs heb ik een studie orthomoleculaire therapie met succes afgerond. Deze studie sluit mooi aan bij mijn werkzaamheden. Naast mijn werk bij De Groene Os vind ik het fantastisch om in mijn praktijk te werken!

Claire met kat Ik volg regelmatig cursussen, lezingen en bijscholingen omdat ik het heel belangrijk vind om te blijven leren omdat dit een positieve bijdrage betekent voor mijn werk als therapeut en productadviseur. Ik heb de afgelopen jaren cursussen gevolgd op het gebied van de veterinaire toepassingen van kruiden, intuïtieve ontwikkeling, telepathisch communiceren met dieren, een zadelpasworkshop voor paarden, edelsteentherapie, celzouttherapie en orthomoleculaire cursussen.

Met de kennis die ik inmiddels opgedaan heb, wil ik in mijn praktijk dieren helpen om zich beter te voelen, zowel op fysiek, mentaal als energetisch niveau. Er zijn veel dieren die mijn hulp goed kunnen gebruiken en ik vind het fantastisch om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Heb je vragen of behoefte aan mijn advies? Neem dan gerust contact met me op!